• Cataflam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő/úr!

        Nemrég olvastam el igazán tüzetesen a Cataflam gyógyszer betegtájékoztatóját és meglepődtem amikor azt olvastam,hogy nehezíti a teherbeesést.Az lenne a kérdésem,hogy mekkora az a mennyiség,ami tényleg nehezíthet a teherbeesést?Én menstruációs görcsök fájdalomcsillapítására havonta 1-2 szemet veszek be,de nagyon erős migrénes fejfájós vagyok és nekem ez a gyógyszer bevált,ekkor havi szinten 3-4 szemet is beveszek,persze nem minden hónapban.De szoktam még néha,esetenként fogfájás és nagyon magas láz csillapítására is használni.Már elég régóta szedem,kb 10 éve biztos.

        Kb egy jó éve próbálok teherbe esni,orvoshoz még nem fordultunk,mert férjemmel nagyon nehéz időszakon vagyunk túl,most halt meg az édesanyja,de előtte már egy jó fél éve nagyon beteg volt,gondozásunkra szorult és ráfogtuk a stresszes életre. Lehet, hogy a cataflamnak is köze van hozzá?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Hölgyem!

        Havi néhány szem Cataflam nem fogja a teherbeesés esélyét csökkenteni. Azonban számos más oka lehet annak, miért nem esik teherbe, még az is lehet, hogy semmi, hiszen kivizsgálás csak egy év után indokolt. A lelki stressz valóban nagymértékben megnehezíti a folyamatot, de ha egy év eltelik, akkor együtt kell egy meddőségi szakrendelésre elmenniük, és mindkettőjüket kivizsgálják.

        Cataflam betegtájékoztató, mellékhatások



        Kérdés: 2010-05-11 17:57:47; Megválaszolva: 2010. május 11., 17:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: