• Nyálkás váladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő!Kb. 2 éve jelent meg folyás,de nem állandó jelleggel,és nem ugyanolyan mennyiségben.Menstruáció előtt több.Kb.4-5 havonta égető,viszkető érzéssel társulva.Ezen felül gyakran felfázok,és ilyenkor fájdalmat érzek,főleg bal petefészkem környékén,és ilyenkor nyálkás,áttetsző váladék jelenik meg.Van rá eset,amikor éjszakan nagyon erős,szúros fájdalomra ébredek,ami ugyancsak a petefészek környékén észlelhető.Voltam orvosnál,de ultrahangos vizsgálat ellenére sem talált semmi rendellenességet.Utána olvastam ennek a fájdalomnak az okára,és petefészek cisztára utaló jelekre találtam,ami hol kiújul,hol eltűnik.Kérem mielőbbi válaszát,mi válthatja ki mindezen tüneteket,és mivel tudnám kezelni.És páromnak is kell-e valamilyen kezelés?Előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom, hüvelyi folyás témában

        Kedves Hölgyem!

        Akkor kellene egy vizsgálatra elmennie, amikor éppen a fájdalom van, és akkor is, amikor éppen viszket, ég a hüvelye, mert ilyenkor lehet UH.osan ellenőrizni (amikor fáj), hogy van-e ciszta, vagy csak a peteérés jelentkezik, illetve a fertőzést is ellenőrizni kell amikor a folyása van, amitől ég, csíp, mert ezt is csak ilyenkor lehet látni. A folyásnak megfelelően kell kezelni, és ha szükséges, akkor a párját is. Máshogy nem lehet csinálni, vagy javasolni semmit, hiszen nem tudjuk, hogy mi a baj.

         


        Kérdés: 2010-05-07 20:14:58; Megválaszolva: 2010. május 07., 20:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: