• Terhességi teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Kisbabát szeretnénk és menstruációm általában 28-30 naponta meg szokott jönni. Ma van a 35. napja de a terhességi teszt negatív. 10-es érzékenységűvel.Ennek ellenére előfordulhat, hogy terhes vagyok? Nem szokott ennyit késni. Van már 2 kislányom (10 és 7 évesek). Fogamzásgátló tablettát szedtem 7 évig és 6 hónapja hagytam abba. Ez befolyásolhatja a teherbeesést? Két kislányomnál azonnal terhes lettem, most már második hónapja próbálkozunk. Minden másnap vagyunk együtt férjemmel. Köszönettel: Mónika

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Mónika!

        Ne izguljon, csináljon még egy tesztet, mert igen, lehet terhes is. Ha nem terhes, és kimarad a vérzés, akkor egy nőgyógyászhoz érdemes elmennie, hogy lássák, miért nem jön meg a menses. Ha már 6 hónapja rendszeres volt a vérzés, akkor nem a gyógyszer befolyásolja a ciklust, az már régen kiürült a szervezetében. Nem kell egyébként, hogy egyből terhes legyen valaki, kivizsgálást akkor igényel, ha panasz van, vagy egy évig nem esik teherbe, egyébként nincs oka arra gondolni, hogy baj van.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-05 22:55:45; Megválaszolva: 2010. május 05., 22:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: