• Menstruáció késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

         

        A párom lassan egy éve szedi a Yasminelle fogamzásgátló tablettát. Eddig minden hibátlan volt, tökéletes volt. Viszont ma már 2 napja h nem jött meg neki. Előző héten a mellein érezte, hogy megfog jönni, fehérfolyása is van. A hasa néha fáj neki. Biztos, hogy megfog neki jönni? Ne aggódjunk? Az együttlét alatt mindig figyeltünk arra, hogy időben kivegyem. Néha talán ha egy-két 'csepp' belement. Nem szeretnénk még ha terhes lenne! Idegeskedik a párom is, tudom hogy emiatt is késhet. Ha ma sem jön meg neki célszerű tesztet végezni, avagy nőgyógyászhoz fordulni? Válaszát előre is köszönöm!

        Tisztelettel: Norbert

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Norbert!

        Elnézést a késői válaszért. A menstruáció késésének oka lehet egyrészt terhesség, de ezen kívül számos egyéb ok szóba jön. A fogamzásgátló tabletta helyes szedése mellett nagyon kicsi az esély a terhességre, de természtesen nem nulla, ha pedig kimaradt néhány szem vagy nem időben történt a bevétel, ez természetsen okozhatja nem kívánt terhesség bekövetkezését. Egyértelmű választ az ad, ha tesztet végez a barátnője, és ennek birtokában felkeres egy nőgyógyászt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-05 12:52:15; Megválaszolva: 2010. május 05., 12:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: