• Daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr no.

        Most vagyok 15 hetes terhes es ket hete vette csak eszre az orvosom hogy fibroma daganatom van. 5 eve voltam mutve ugyanilyen daganattal. Amugy mar hat hetes tehesen jartam egy masik orvoshoz es o nem mondott semmit. A tehesseg elott egy eve jartam ellenorzesre, es akkor sem mondtak semmit a daganatrol. Nagyon vartuk mar vegre ezt a babat es nagyon aggodok hogy mi lessz, nem veszitem e el a daganat miatt. Lehetseges e hogy a terhessegtol lett?.

        Koszonom valaszat elore is.

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a mióma témában

        Kedves Hölgyem!

        nem tudom, mekkora a fibroma, és pontosan hol helyezkedik el, ettől függ, hogy zavarja-e a terhességet. Ha leírja az UH.os leletet, akkor talán tudok tanácsot adni, így sajnos nem.

         


        Kérdés: 2010-05-04 22:58:32; Megválaszolva: 2010. május 04., 22:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: