• PCO és terhesség lehetősége

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem, Uram.

        Menstuáciom nem jelentkezett január vége ota, és nagyon ideges vagyok egy lehetséges terhesség miatt. Decemberben az orvosom ultrahangos kép alapján pco-t állapitott meg nálam, késöbb végiggondolva mindig is rövid néha hiányos ciklusaim voltak. Mai napig 7terhességi tesztet csináltam, mind negativ eredménnyel, lehetséges ez hogy mind hazudjon, nagyon félek. Néha érzem hogy fájnak a melleim, kék ereket is látni véltem már rajta. Mit tegyek? Lehet ezek a mellékhatások csak a pco-nak a mellékhatásai, és semmiféle terhességröl nincs szo.

        válaszát elöre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció kimaradása témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem terhes, a tesztek ezt mutatják. De akkor is el kell mennie vizsgálatra, hogy lássák, miért nincs vérzése. Valószínűleg a PCO miatt, de ez nem normális, és kezelni kell.

         


        Kérdés: 2010-05-04 22:49:15; Megválaszolva: 2010. május 04., 22:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: