• Mi lehet a baj? Lehet impotens a párom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        Kb. 5 hónapja próbálkozunk a babával, de nem akarok teherbe esni. Nekem már van egy gyermekem, de a páromnak még nincs, és nem is volt terhes tőle egy barátnője sem. Mikor kell elkezdenünk aggódnunk, amiért nem akar összejönni a baba??? Nagyon szerenénk már, és a párom kérdezett rá, hogy mi van, ha neki nem is lehet gyereke. Azóta ez bennem van, de azért reménykedem, hogy nincs semmi baj. Mikor kezdjünk aggódni? És hová kell fordulnunk, ha továbbra sem jönne össze a baba??? Válaszát előre is köszönöm!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Hölgyem!

        Kivizsgálásra egy év sikertelenség után kell elmenniük, elsők között valóban a férfi párt fogják vizsgálni, de még ne aggódjanak, teljesen időben vannak.

         



        Kérdés: 2010-05-04 22:47:32; Megválaszolva: 2010. május 04., 22:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó