• Tanács

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Azzal a kérdéssel fordulok önhöz,hogy tavaly júniusban abba hagytam a fogamzásgátló szedését. Előtte 7 évig szedtem folyamatosan a Lindynette 20 at. Párommal babát szeretnénk de nem akar sehogyan sem sikerülni. Páromnak már van egy fia, nekem még nincs. Lassan egy 1 év próbálkozás után már nem tudom mire gondoljak miért nem sikerül nekünk. Mind a ketten fiatalok vagyunk (24). Egészségesen élünk káros szenvedély sincs. Akkor mi lehet a gond hogy nem sikerül nekem a baba. Forduljak orvoshoz vagy még várjak hátha? Vagy mi okozhatja ezt hogy nem tudok teherbe esni? Kérem ha tud segítsen. Várom válaszát.
        Előre is köszönettel: Renáta

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Renáta!

        Én sem tudom megmondani, hogy miért nem esik teherbe, de még könnyen lehet, hogy semmi kóros nincs, picit még legyen türelmes. Az a szabály, hogy egy éves sikertelenség után kell elmenniük meddőségi szakrendelésre, hogy lássák, mi lehet az ok.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-03 22:52:44; Megválaszolva: 2010. május 03., 22:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: