• Változókor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr /Nő/ !

        Szeretném a tanácsát kérni......Másfél éve nem jött meg a menszeszem /50éves vagyok/ és tegnap délután elkezdtem vérezni. Kérdezeném, hogy ilyen előfordulhat-e változókorban? Ennyi idő után is visszatérhet vagy valami más okozza? Ilyen esetben mit csinálnak? Félek, hogy egészségügyi küretre küldenek. Szeretném a tanácsát kérni.

        Köszönettel     Vica

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes menstruáció témában

        Kedves Vica!

        Az alapszabály az, hogy ha egy év eltelt vérzés nélkül, ezután minden vérzés, még akkor is, ha csak kevés, pecsételés mindig nőgyógyászati vizsgálatot igényel. Ilyenkor egy egészségügyi kürettel kell ellenőrizni a méhnyálkahártyát, hogy lássák, mi okozza a rendellenes vérzést. Mindenképpen el kell mennie nőgyógyászhoz.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-03 22:48:10; Megválaszolva: 2010. május 03., 22:48

        Kövess minket a facebookon!
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr.Úr. A következő lenne a kérdésem.5napja késik a menstruációm (rendszeres,30napos ciklusok)Tegnapi nap csináltam egy tesztet Clear Blue,ami pozítív eredményt mutatott 2-3hetes értékkel.Március hónapban volt egy 03.05. 03.12 03.20....
        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Nőgyógyászati vizsgálat során kiderült hogy subserosus myomám van. Ami az uterus fundusából a hasüreg irányába emelkedik elő. Méretei 31*27*21mm 8hónap alatt 3mm- t növekedett Jobb oldalon időnként fellépés...