• Fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem lehet hogy nem egyedi .Gyakran fordul elő velem hogy szúró alhasi fájdalmam van szúr ha pisilek és mindíg a wc -n tudnék ülni. Jártam már orvosnál aki betadine kúpot adott amitől a tünetem el is múlt.Elötte a háziorvos cifloxint adott a bajomra többször is.A nőgyógyász teljes gyulladást állapitott meg amit a betadine elmúlasztott.Azt vettem észre hogy akkor jön újra elő amikor eggyütt vagyunk a párommal már másnap újra produkálom a tüneteket.Már ott tartunk hogy kerüljük a a légyottokat.Ha ezt kerülöm akkor teljesen tünetmentes vagyok vagy ha együtt vagyunk utána gyógyszeres kúra következik.A férjemmel 10 éve vagyunk együtt és tudom hogy nincs neki senki rajtam kivül.Lehet hogy mindig visszafertőz engem valamivel?Neki nincs semmi panasza.Kérem számomra több alternativát is megadni annak ellenére hogy a héten megint megyek a nőgyógyászhoz ahol ezeket a kérdéseket szintén felteszem.

        Köszönettel

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem szükséges több alternatíva, hiszen a panaszok eredete tulajdonképpen Önnek is világos. A párjának el kellene mennie urológiai vizsgálatra, ahol pontosan meg tudják állapítani, hogy milyen kórokozó van a szervezetében, ami Önnek tüneteket okozó gyulladást okoz. Ne izguljon, nem kell nemi úton átvihető fertőzésre gondolni, mert többféle olyan baktérium is van, amit Ő tünetmentesen hordozhat, míg Önnek panaszokat okoz. Addig óvszerrel kell védekezni, ennyi az egész. Ha úgyis megy nőgyógyászhoz, akkor egy tenyésztés jó lenne csinálni, mert lehet, hogy az is kimutatja a kórokozót, és Önt is, és a párját is kezelve megszűnnek a panaszok.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-04-29 22:16:02; Megválaszolva: 2010. április 29., 22:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: