• A fogamzásgátló hibája?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Problémám talán nem tűnik olyan komolynak, mégis utána olvasva sok betegség tünete lehet. Közel 4hónapja szedem a Lindynette20 nevű fogamzásgátló tablettát és azóta az együttlét során égő,csípő érzésem van, ami kellemetlenné tesz számomra mindent.Először a módszerünkön próbáltunk változtatni mégisugyanúgy maradt.Semmi más tünetet nem vettem észre nincs viszketés vagy külső elváltozás. Lehet ez a fogamzásgátló mellékhatása? Vagy esetleg valami más komolyabb dolog? Köszönöm előre is válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

         Nagy valószínűséggel önnek hüvelyi fertőzése van, és  nem a fogamzásgátló okozza a panaszait.Keresse meg kezelőorvosát, aki fizikális vizsgálattal, mintavétellel megállapítja, hogy a panaszait milyen kórokozó okozza, és ennek megfelelő kezelést fog indítani.

        Tisztelettel: Dr Csősz György szülész-nőgyógyász szakorvos.

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-06-10 11:13:55; Megválaszolva: 2011. július 29., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: