• Lombikbébi - két protokoll

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyeim és Uraim, tisztelt Válaszadó Orvosok!

        1.

        Prednisolon-Nyc 5 mg 100 tbl. 1 eredeti csomag.

        2.

        Thrombo ASS 100 mg kapsz. 100 1 eredeti csomag. 1x1

        3.

        Utrogest kapsz. 90 db 2 eredeti csomag. 3x3 vagin.

        4.

        Pregnyl 5000 3 amp. 1 eredeti csomag.

        5.

        Orgalutran 5 inj. 1 eredeti csomag.

        6.

        Puregon 900 IE inj. I 2 eredeti csomag.

        7.

        Merional 75 IE amp. 1 eredeti csomag.V

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a lombik témában

        Kedves Hölgyem!

        A rendellenes pajzsmirigy működés miatt pajzsmirigy szakrendelésen legyen folyamatos kontroll, és amikor ők úgy döntenek, hogy a gyógyszer dózisa megfelelő, és a hormonszintek kielégítőek, akkor érdemes a lombikprogramot elkezdeni, addig, amíg ez nincs beállítva, szerintem érdemes várni.
        Azt nem tudom sajnos megmondani, hogy melyik protokoll a jobb, hiszen ennek is az a lényege, hogy személyre szabott legyen, de ezt a meddőségi központokban kifejezetten ezzel foglalkozó orvosok tudják kielégítően megítélni. Azt nem tudom megítélni, hogy lelkileg milyen állapotban van, mert ez is nagyon fontos, hogy ne érje kudarcként, ha valamelyik protokoll nem válik be, hiszen nem 100 %-os megoldásról van szó a lombik program alatt sem. Talán kezdetnek megpróbálhatja a "kevesebb gyógyszeres" protokollt, legfeljebb, ha nem reagál kielégítően, akkor meglátják, hogyan tovább, többféle protokoll is van.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-05-01 15:19:11; Megválaszolva: 2010. május 01., 15:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: