• Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Nemrég múlt el a menstruációm, azóta (kb 3-4 napja) barnás, kellemetlen szagú váladék folyik a hüvelyemből. Mi lehet ez? Valamilyen fertőzés, vagy más állhat a háttérben? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        A panaszainak hátterében állhat  fertőzés, bakterialis méhgyulladás de  átmeneti hormonzavar is. Az esetek többségében ártatlan kis hormonális instabilitás áll a tünetek mögött.Keresse fel kezelőorvosát!



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-06-10 11:25:13; Megválaszolva: 2011. július 29., 13:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: