• Fogamzás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv Hallottam már arról, hogy valaki teherbe esett, -még akkor is ha megjött a menszesze.(olyankor késni is szokott gondolom,szerintem erről sok mindenki nem tud?!) Fogamzásgátlót szedek, de előfordult kétszer is a hónapban, h 12 órán kívűl szedtem be,- de akkor is csak legfeljebb 1-3 órát csúsztam, és ez sem biztos,-vis h. csúsztam vele, ugyanis nem szedem egy időben a tablettáket,-általában reggel , mikor eszembe jut..de nincs pontos idő rá:pl-reggel 9h. Nem ragozom tovább. A lényeg, h megjött a menszeszem: időben. Egyébként a tabletta szedése után 3nappal szokott megjönni mindig, most is így történt. A különbség csak annyi volt, hogy az első 3 napban erősen jelentkezett a vérzés, aztán 4.5. nap mondhatni nem volt semmi,-és nekem szokott lenni 4.5. nap is még jócskán.;a 6.napon , viszont volt egy kis barnás nyálka. Semmilyen görcsöm, hasfájásom nincsen. A kérdés, csak annyi, h csináljak-e tesztet, h szükséges-e?Előre is köszönöm, a hozzáértő segítséget!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        A leírtak alapján nem hiszem, hogy bajtól kellene tartania. Szedje nyugodtan tovább a bogyót. Ha olyan történne, hogy a 7 napos szünetben egyáltalán nincs vérzése, akkor forduljon orvoshoz. Mivel rendes vérzése volt, szerintem terhes nem lehet.



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-06-05 21:24:30; Megválaszolva: 2011. július 29., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: