• Szeméremajkak viszketése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy ideje viszket már.Eleinte nagyon rossz volt,aztán a nizorál kenőcs hatására kb.3 napra elmult,de egy ideje ismét viszketget.borotváláskor szokott ez előfordulni,de eddig még soha nem húzódott el.Borotválás után pedig nívea testápolót használtam több alkalommal is.Mit tegyek,hogy végleg elmúljon?

        WEBBeteg szakértő válasza a szeméremtest, viszketés témában

        Kedves Hölgyem!

        Próálja meg a gynoxin nevű hüvelykúpot, mert valószínűleg egy gombás hüvelyfertőzés tarja fent a külső részen a viszketést. Emellett minden borotválkozást új borotvával végezzen, hátha így megelőzheti a panaszok kialakulását.

         


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010-02-09 10:51:13; Megválaszolva: 2010. február 09., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: