• Pajzsmirigy-menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! A kérdésem pajzsmirigy alulműködés és menstruáció összefüggésével kapcsolatos.10 éve kezelik a pajzsmirigy-alulműködésemet,L-Thyroxint szedek,napi 1 szemet a 100-as adagból.Kb.másfél hónapja elkezdtem szedni egy vitamint, amiben vas, cink és jód volt.Abban a hónapban nem jött meg a menstruációm csak akkor,amikor erre gyanakodva abbahagytam a vitamint.És sajnos most a következő menstuációm is késik,pedig már nen szedem.A vérkép jó,most nézte a háziorvos.Találkoztak már hasonló esettel?Azért aggasztó,mert nőgyógyászati műtétre várok,amire csak a menstruáció után kerülhet sor. Valamint kisbabát szeretnénk idén. Lehetséges, hogy ennyire hajszálon függ minden, ha pazsmirigybeteg vagyok??? Köszönettel várom válaszukat!

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy alulműködés témában

        Kedves Kérdező!

        A pajzsmirigy betegség akkor kavar bele a menzeszbe, ha a pajzsmirigy laborértékek nem a normális tartományban vannak. Tehát ha rendesen szedi a gyógyszert, és nincsen semmi baj, és egyensúlyban van a dolog, akkor bizosan nem lesz semmi baj. És persze a menzesznél sem okoz gondot. A másik a vitaminok és a vas. Biztosan nem okoznak semmi problémát a menzeszeben, tehát erre semmiképpen nem szabad fogni a késést. Ilyen van, hogy valakinek kicsit késik a menzesze. Semmi gond. Szerintem egészséges és persze gyermeket is vállalhatnak.



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-06-03 16:32:38; Megválaszolva: 2011. július 29., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: