• Mi ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Team! Kérdésem lehet blődnek tűnik,de engem nagyon zavar.Mitől lehet,h nagyon gyakran érzek-elég nehéz megmagyarázni-,a vaginámban,ill. a clitorisomban is ok nélküli sexualis izgalmat?Nem kíséri váladékozás,sem semmi,de nagyon zavar.Kb.fél éve tart ez,nem állandó,de gyakori.Voltam nőgyógyásznál,de nem mertem elmondani.Van egy 2cm-es myómám a méhemben.41 éves vagyok.A menstruációm +,- 3napos eltéréssel pontos.Fogamzásgátlót nem szedek.Válaszukat köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves kérdező!

        Azt jelenti, hogy teljesen egészséges és még 41 évesen is kívánja a szexet. Bár fogamzásgátlót nem szedhet, így ezzel le kellene állnia, a másik, hogy semmi baj nincsen. Elégítse ki a nemi vágyát és minden rendben lesz. Biztosan vannak igényei, hát engedje szabaddá őket!



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-30 22:25:17; Megválaszolva: 2011. július 29., 10:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: