• Menzesz alatt lehet-e teherbe esni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A Barátnőmnek 2009 10. 10. 12 óra 00 perckor kezdődött a menstruációja. A kérdésem a következő: Ha párommal rá 2 nappal szexuális kapcsolatot létesítettünk (ráadásul alkohol befolyása alatt, védekezés nélkül) mennyi az esélye annak, hogy párom teherbe essen? Mivel mind a ketten fiatalok vagyunk a gyermekvállaláshoz, így azt javasoltam neki, hogy mosakodja ki. Nem tudom, hogy mit tegyünk egyáltalán. Nem tudom, hogy aggodalmam alaptalan-e vagy nem?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció, teherbeesés témában

        A válaszom nagyon rövid: igen, teherbe lehet esni így is. Nincs garancia. A mosakodás semmire se jó. Inkább gondolkozzanak el a fogamzásgátló használatán, jobban járnak, mint egy abortusszal.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes



        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-10-18 21:45:13; Megválaszolva: 2009. október 18., 21:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: