• acne, metaplasia-parakeratosis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Érdeklődnék mit jelent ez a nőgyógyászati lelet?

        Kórokozók: Trichomonas, vegyes baktérium

        Egyéb, nem neoplasticus elváltozások: Reaktív sejtelváltozásokkal járó gyulladás, metaplasia-parakeratosis.

        Góckutatásra járok acne rosacea miatt, lehet, hogy ez a gyulladás a bőrbetegségem okozója?

        Kell ezt kezelni?

        Köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a rákszűrés témában

        Kedves Hölgyem!

        A fent leírt fertőzés nem szokott gócként szerepelni, de kezelni kell. A trichomonas egy fertőző kórokozó, így a partnert is kezelni kell. Forduljon nőgyógyászhoz.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-09-17 20:53:37; Megválaszolva: 2009. szeptember 17., 20:53

        Tudjon meg többet: rákszűrés
      • Kérdések és válaszok a témakörben: