• Pajzsmirigy-ciklus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr! Kérdésem annyi lenne, hogy a pajzsmirigy alulműkédsre szedett euthyrox 75 mennyire befolyásolja a menstruációs ciklust? November óta szedem, először 50-et, most emeltem három hete 75-ös tablettára. A menstruációm felborult, peteérésem sem volt. Visszaállítja a gyógyszer a "normál" ciklusműködést? Ez a reagálás termésetes a többi pm problémával küzdő hölgy társaimnál is? Van valamennyi átfutási-ható idő, hogy beálljon a menstruációs ciklusom is? Utolsó kérdésem annyi, hogy a clostylbegyt nevezetű gyógyszer betegtájékoztatóján szerepel hogy pajzsmirigy betegség esetén nem ajánlott. Milyen negatív hatásai vannak? Kezelt pm alulműködés esetén lehet szedni a clostit? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Pajzsmirigyes!

        A pajzsmirigy alul- vagy túlműködés fel szokta borítani a ciklust. Hogy magának pont a gyógyszerelésre zavarodott meg, ezt nem tudom miért volt, de szerintem nem is lényeges, mivel minden bizonnyal ha már rendben lesz a gyógyszer mellett a pajzsmirigy működése, akkor minden bizonnyal a ciklusa is rendben lesz. Sok sikert!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László  



         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-07 14:49:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: