• Szülés utáni tág hüvely-van megoldás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor!Egy éve már hogy szültem a gyermekem 4kg 20dkg val.A hüvelyem tágnak találom.Ha szeretkezünk a párommal soha nincs orgazmusom,mert alig érzem öt, egyik poz sem segit sehogy sem érzem!Annak ellenére hogy rengeteget tornázom,föleg belsöcomb, intim torna is(gésagolyo kicsuszik ha felállok)egyszerüen nem akar fejlödni a hüvelyizmom!Ha belül az ujjammal vizsgálom nincsenek rajta barázdák,mint régen,hanem sima és puha az egész!Most rendeltem egy vaginális elektrodát,bizva hogy talán segit.Ha ez sem akkor megszeretném plasztikáztatni magam!Azzal visszalehet varrni az izmokat és szük lenne töle??Nagyon sokat szomorkodom emiatt,és a kedvesem is mert bármit csinál nem tud örömet szerezni!Kérem segitsen!Még mindig nagyon szerelmesek vagyunk,de jo szex nélkül nem mulhat el az életünk!Köszönöm szépen nagyon várom mit gondol!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyplasztika témában

        Kedves Hölgyem!

        Próbálja meg nyugodtan a elektromos kezelést, hátsa megússza a műtétet. Ha nem válik be, akkor nyugodjon meg, műtéttel szépen lehet korrigálni ezt a problémát, és minden rendben lesz. Ne izguljon.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes



        Kérdés: 2009-07-31 09:28:23; Megválaszolva: 2009. július 31., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: