• Abortusz után terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon köszönöm Dr. Juhász A. Gábor gyors válaszát. Válasza újabb kérdést vetett fel bennem, ha véletlenül -ami szerintem kizárt- de mégis terhes vagyok, mennyi az esélyem, hogy két hónappal egy abortusz után ki tudok hordani egy terhességet? Nagyon nehéz döntés volt számomra az abortusz, és tulajdonképpen nem vagyok ellene egy harmadik gyermeknek, de az élethelyzetem ami miatt megszületett a döntésem azóta sem változott. Előre is köszönöm az újabb választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a abortusz témában

        Kedves Kérdező!

        Minden további kockázat nélkül kiviselhető a terhesség egy előzményi abortusz után, ha esetleg megtapadási rendellenesség lép fel, azt a 12. hétig úgyis kiderül, ilyenkor spontán vetélés zajlódhat le. De ennek is kicsi az esélye.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor  



         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-01-04 19:57:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 14:47

        Tudjon meg többet: abortusz
      • Kérdések és válaszok a témakörben: