• Abortusz után terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon köszönöm Dr. Juhász A. Gábor gyors válaszát. Válasza újabb kérdést vetett fel bennem, ha véletlenül -ami szerintem kizárt- de mégis terhes vagyok, mennyi az esélyem, hogy két hónappal egy abortusz után ki tudok hordani egy terhességet? Nagyon nehéz döntés volt számomra az abortusz, és tulajdonképpen nem vagyok ellene egy harmadik gyermeknek, de az élethelyzetem ami miatt megszületett a döntésem azóta sem változott. Előre is köszönöm az újabb választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a abortusz témában

        Kedves Kérdező!

        Minden további kockázat nélkül kiviselhető a terhesség egy előzményi abortusz után, ha esetleg megtapadási rendellenesség lép fel, azt a 12. hétig úgyis kiderül, ilyenkor spontán vetélés zajlódhat le. De ennek is kicsi az esélye.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor  



         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség

        Kérdés: 2009-01-04 19:57:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktor Úr!Május végén volt egy konizációs,és egy laparokoszpiás műtétem 8 cm-es petefészekciszta miatt.A konizációt HISL CIN 3 miatti citológiai eredmény végett ami HPV tipizálással is történt ami szerint rákkeltő,de nem a...
        Tisztelt doktor úr, Meglehetősen tanácstalan vagyok,kérem segtsen! Áprilisi cytológiai eredményem; Metaplasia Nem neoplasticus sejteltérés Atypusos laphámsejtek Ismeretlen jelentőségű(ASC-US) Erre kaptam klion kúpot,majd megismételték a...
        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Tegnap (hétfő) este 8-kor vettem be a hétnapos tablettaszünet után az első tablettát, majd másnap (kedd) reggel háromnegyed 8 körül és fél 9 körül hasmenésem volt, (viszont vasárnap reggel is volt hasmenésem...
        Erdeklodnek, hogy amennyiben PCO eseten szedem a detralexet es erosek a mestruacios gorcseim illetve eroteljes a verzes is, a gyogyszer mellett szedhetem-e a Baratcserje kapszulat, vagy a ketto egymast kizaro ok? Amennyiben igen, abbahagyhatom-e a detealexet...
        Tisztelt Doktor úr/ nő! 2017. 06.04 volt vetélésem amit műszeresen kellett befejezni. A terhesség pont azon a napon volt 11 hetes. Arra lennék kíváncsi, hogy mikor lehetne leghamarabb próbálkozni újra. A műtét óta a pecsételő vérzés...
        Tisztelt doktor úr! A barátnőmmel a menstruáció 3.napján voltunk együtt,és az óvszer kiszakadt. A ciklusai átlagban 28-29 napossak szoktak lenni. Lehet e terhesség?