• Teherbe eshetek a menstruációm során is?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő,

        A kérdésem az lenne hogy mikor megvan a nőknek a menstruációja akkor teherbe e lehet esni?Megtörténhet-e?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció alatt szabad-e témában

        Kedves Kérdező!

        Nagyon, nagyon kicsit a valószínűsége, de kizárni nem lehet. Viszont fertőzéseket sokkal könnyebben el lehet kapni, mert a pangó vér nagyon kedvező a kórokozók szaporodásának, a méhszáj ilyenkor nyitottabb a szokottnál, és felszálló fertőzés alakulhat ki.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes



        Kérdés: 2009-07-17 22:40:46; Megválaszolva: 2009. július 17., 22:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot kívánok! Olyan kérdésem lenne, hogy engem 2017.11.08-án műtöttek endo-val.. És tegnap már haza is engedtek a kórhazbol.. Kaptam egy hormon tartalmú gyógyszert aminek a neve: Visanne 2mg-os Azt szeretném megkérdezni hogy mikor szabad...