• Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Minden hónapban jegyzem az ébredési hőmérsékletem, eddig mindig jól észlelhető volt hőeséssel az ovulációm. Ebben a hónapban azonban a hőesés elmaradt, helyette a várható idő körüli 5 napon nagyon sok nyálkás folyásom volt. 1-2 napig még akár diónyi egész darabok (tehát nyálkás-nyúlós, de összeálló darabok)is lökődtek ki. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de klion kúpot használtam előtte 10 napig. Előtte ilyen még nem fordult elő (tehát normális nyálka volt, de ilyen sok még sosem). Még egy kérdés: régen a menstruáció napján a reggeli hőm mindig nagyon leesett, így könnyen tudtam, hogy mire készüljek. Januári spontán vetélésem óta azonban egyszer sem esett le a hőm a menstruáció napján, helyette a mens. 2-4 napján esett le. Normális ez? KÉrem válaszoljon, mi lehet az oka enzeknek a tüneteknek. Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Kérdező!

        A Klion D 100 okozhatta a tüneteit. Az egyszeri teherbeesés és vetélés okozhat a menzesz lefolyásában eltéréseket. Tünetei pontosításához hormonvizsgálatokra és ultrahangvizsgálatra van szükség.

        Dr. Lukács János nőgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-23 22:12:04; Megválaszolva: 2011. július 29., 08:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: