• Menstruáció helyett barna folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr/Nő Mensturációmmal volt probléma: utolsó menstruáció május 1; barna folyás 5 napig június 4től (ekkor kellett volna megjönni; 34 napra); azóta sok-sok negatív terhességi teszt. Szeretném tudni hogy mi lehet az oka. Több hét késés után a terhességet kizárnám, pedig már nagyon szeretnénk. Július elején megyek az orvosomhoz, addig sajnos nem tud fogadni. Mi lehet a háttérben, hormonális probléma? Szükséges felkeresni az orvost, vagy várjam meg a következő ciklust? 1 hónapja voltam rákszűrésen, negatív eredmény. Köszönöm előre is válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a rendszertelen menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Valószínű, hogy hormonális probléma van. Mivel gyermeket szeretne, érdemes egy hormonális vizsgálatot csinálni, és a peteérést ellenőrizni. Sietnie nem kell, nyugodtan megvárhatja orvosát, addig is bártan próbálkozzanak.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes



        Kérdés: 2009-06-27 14:55:44; Megválaszolva: 2009. június 27., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: