• Hüvelygomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Érdeklődni szeretnék,hogy Canesten hüvelytablettát használtam tegnap este,s semmi panaszom nem volt.Ma délelőtt viszont kisebb darabokban,s folyásként is "kijött" egy része.Ez normális????

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Hölgyem!

        Ez normális, amikor nem oldódik fel teljesen egy hüvelytabletta, akkor így szokott távozni, ne aggódjon.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes



        Kérdés: 2009-06-14 12:49:00; Megválaszolva: 2009. június 14., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: