• Miről van szó pontosan? II.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Köszönöm válaszát.Őszintén már nem is számítottam válaszra. A nőgyógyászom elmondta, hogy emlősebészel fogunk konzultálni ha szükséges lesz, ami a sebészetre tartozik. Ha visszamegyek ultrahangra akkor mondják meg mit kell tenni.De még egy kérdésem van: E mellett teherbe lehet - e esni? Egy ideje már próbálkozunk, de még nem sikerült, ráadásul nem számítottam ilyen eredményre, ami a lelkiállapotomnak nyilván nem tesz jót.

        Még egyszer köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a emlőciszta, terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Az elváltozás a terhesség nem befolyásolja. Egy éves sikertelen próbálkozás után viszont kivizsgálás javasolt meddőségi szakrendelésen.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-11 22:27:59; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: