• Mit jelent?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor!

        Azt szeretném megkérdezni, hogy a hormonvizsgálat során (a menstruáció elmaradása miatt végeztek-3 hónapos elmaradása miatt-) mit jelent az, hogy a testosteron szint nagyon magas? Egyáltalán mi a normális érték és ez mit okozhat gondolok én pl: a meddőségre?

        Válaszát előre is köszönöm.

        Tisztelettel: Melinda

        WEBBeteg szakértő válasza a magas tesztoszteron témában

        Kedves Melinda!

        A rendszertelen menzesz és a menzesz elmaradása a leginkább a PCO betegséggel függ össze, aminek bizony következménye lehet a magasabb tesztoszteron szint Írok erről magának. Ha nem ez van akkor is valami hasonló lehet. akkor lehet, hogy adrenogenitális szindróma, akkor is endokrinológus kell magának.

        A PCO (policystás ovarium)


        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-13 20:23:36; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: