• Menstruáció elmaradása/késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Lenne egy kérdésem... 19 éves vagyok, és a barátommal 1,5 hónapja voltunk utoljára együtt (védekeztünk meg vigyáztunk). Azóta ideges voltam hogy terhes vagyok-e, és a múlt hónapban a menstruáció helyett (ami előbb is jött meg, mint a várt menzesz) csak barnás-véres folyásom volt. Ezután csináltam tesztet, ami negatív lett.

        De azért idegeskedtem hogy terhes lehetek-e. Most ebben a hónapban (júniusban) 03.-án kellett volna megjönnie (igaz mindig rendszertelen volt a menzeszem), és ideges is voltam hogy meg-e jön. A hónap elején éreztem a szokásos menstruációs görcsöket, ami mindig szokott lenni, meg a mellem is feszült és fel is szoktam lenni puffadva. Viszont még nem jött meg. Csináltam még 1 tesztet, ami szintén negatív lett. Viszont már nem érzem azt hogy megjönne, de még mindig feszül a mellem és egy kicsit fel vagyok puffadva.
        A háttérben pusztán az idegeskedés áll, vagy mi lehet ennek az oka??

        Válaszát előre is köszönöm szépen!

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        A negatív terhességi teszt mellett nem kell terhesség miatt aggódnia. Inkább hormonzavar, vagy petefészek-ciszta lehet az ok, egy nőgyógyászati vizsgálatra kellene elmennie, ahol ez kiderül majd.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-11 20:55:07; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: