• Mi lehet az állandó hüvelygyulladásom oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Uram / Hölgyem!

        A párommal lévő minden egyes szexuális együttlétünk után, hüvelygyulladásom van. Sokat jártam ezzel orvoshoz, használtam Clion -D hüvelytablattát, Betadin hüvelykúpot, krémeket. Megszüntette a problémámat, de újra és újra előjön együttlétünk után néhány óra múlva.A páromnak előző partnerével is úgyanígy előjöttek ezek a problémák.kértem a nőgyógyászom hogy  írjon neki is valamit, mert valószínűleg őmiatta van, de mivel nem fertőző,gombás hüvelygyulladás doktorúr szerint nem a páromtól kapom el.Volt orvosnál ő is . betegsége nincsen. Remélem kapok önöktől valami segítséget, mitől lehet ez.Aggódok! Várom válaszuk. Előre is köszönettel.

        Lívia

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Lívia!

        Nem írja, hogy párja mikor volt orvosnál, de ha még régebben, akkor érdemes lenne urológusnak is megnéznie, szükség esetén mintát is adhatna, hogy biztosan kizárják a fertőzés lehetősésgét.

        Önnek ismételt panaszok esetén a CNS-kúpot javaslom, ami gyógyszertári készítmény (reeptre lehet kapni, háziorvos is felírhatja), többféle kórokozó ellen is hatásos. 5-7 napos alkalmazás után pedig Gynoflor vagy Floragyn hüvelykúppal lehetne helyreállítani a normál flórát. Heti 1 alkalmommal érdemes lenne tejsavas hüvelyöblítést végezni, ami segít a savas pH megtartásában. Párjának recept nélkül lehet venni Candibene, vagy Cansten krémet, és amíg az Ön kezelése tart, ő is használja azt.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-11 13:43:59; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: