• Hüvelygyulladás? Vagy más is?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Farkas Doktornő!

        Múltkor már írtam Önnek kismedencei gyulladásos problémáim miatt,amikor úgy éreztem, hogy a fertőzés ráterjedt a beleimre is. Eljutottam nőgyógyászhoz(nem a megszokott), akinek miután elmondtam a gondom, rögtön leteremtett, hogy miért nem mentem háziorvoshoz, mert ez valószinű hogy felszívódási probléma...?! Úgy-ahogy megvizsgált (megnyomkodta a hasam, illetve megnézte a méhnyakat és ennyi!!!) és csak annyit mondott, hogy bizonytalan hüvelyi folyásom van, amire kaptam Flucohexalt és Dalacint. Az előbbit már bevettem, és nem érzek változást... a krémet meg fogom használni, de szerintem ettől még nem múlik az összes panaszom. Úgy érzem, nem ez lehet a gondom fő okozója. A hasam még mindig ugyanolyan puffadt (már több hónapja és nagyon idegesít) és ha a doki szerint nincs felszálló fertőzésem vagy valami hasonló akkor nem éreznék sokszor menstruációs görcsszerű fájdalmat, nem lenne hőemelkedésem stb. stb. Írt nekem egy gasztroenterológus is ezen az oldalon és szerinte is nőgyógyászati problémáról van szó. Mit tegyek? Menjek el egy másik nőgyógyászhoz is aki majd kialakít egy 3. diagnózist?! Önt el lehet érni valahol? Van saját rendelési ideje rendelőben vagy esetleg magánorvosként fogad betegeket?

        Köszönettel: F.Patrícia

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás, alhasi panaszok témában

        Kedves Patrícia!

        Nem emlékszem, vajn gastroenterológusnál járt-e már? Ha még nem, akkor érdemes lenne egy belgyógyászatio kontroll is, hogy személyesen is lássa orvos. Én Kazincbarcikán dolgozom, és szeptember után Debrecenben is elérhető leszek. Magánrednelésem nincs, még nem vagyok szakorvos. Jeleneg Debrecenben tudok segíteni magánrendelésre eljutni nagyon jó orvoshoz, ha szükség van erre.

        Az alhasi panaszok miatt én úgy gondolom, alaposabb kivizsgátásra lenne szükség, és a folyást a kórokozónak megfelelően kellene kezelni, ha fertőzésről van szó, hiszen ez is okozhatja a korábban említett felszálló fertőzést, és alhasi panaszokat.

        Ha úgy érzi, nem kezelik megfelelően, hát menjen el egy harmadik orvoshoz is, hiszen meg kell találni azt az orvost, akivel a kommunikáció is megfelelő lesz.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-11 12:46:42; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: