• Lehet összefüggés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő!

        Olyan kérdésem lenne, hogy a menstruáció (amely mindössze 2 napot késett) és nagyon erős gyomortáji fájdalom + hullámokban rám törő hányinger között lehet e összefüggés, mert teljesen egyidőben kezdődtek.

        Vagy a második egyszerűen valami vírus? Ez remegéssel, gyengeséggel, derék és hasfájással is jár (de ez lehet a menstruációtól is/a derék és hasfájásra gondolok).

        Előre is köszönöm gyors válaszát, mert egyre rosszabbul érzem magam (ez éjjel 1 körül kezdődött) de nem múlik az erős hányinger és a gyomorfájás + hasfájás sem. Menjek orvoshoz? Lehet akár egy spontán vetélés?

        Köszönettel: Anita

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció, rosszullét témában

        Kedves Anita!

        Remélhetőleg azóta eljutott orvoshoz, mert bármi is volt az oka a rosszullétnek, azt érdemes kivizsgálni, ha ennyire rosszul érzi magát. Nem kell menseshez kötni sem, ha nagyfokú fájdalom, vagy gyengeség lép fel egyéb tünetekkel, az vizsgálatot érdemel. Így nem lehet megmondani egyébként, hogy mi volt az oka a rosszullétnek, de akár nőgyógyászati ok is lehet.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-08 22:26:59; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: