• Lehet terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur!

        junius 7.-en kellett volna megjonnie a menstruaciomnak,helyette junius5-tol 7-ig barna szinu folyasom volt,ami inkabb hasonlitott a menstruacio allagara,de joval kevesebb mennyisegu volt es joval kevesebb ideig tartott.Ciklusaim 29 naposak. Ezelott soha nem volt ilyen.Parommal megszakitassal eljuk a szexualis eletunket es peteeres napjan is egyutt voltunk. Ezek mellett enyhe szurkalast ereztem az alhasamban,de menstruacionak meg mindig semmi jele.A testhomersekletem is 37 fok korul van,nem esik lejjebb.Mas panaszom nincs. 8.-an csinaltam egy tesztet,ami negativ lett. Akkor megsem baba lehet a dologban? Varom mielobbi valaszat.

        Tisztelettel:HENI

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Heni!

        Javaslom ismételje meg a terhességi tesztet hérfőn. Ha negatív, akkor nem valószínű a terhesség. Lehet egy petefészek-ciszta is, ha alhasi panaszok lennének, akkor el kell menni egy vizsgálatra.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-13 21:22:06; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: