• Peteérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm dr!Én szeretném megkérdezni:hogy ha nincsen mestruációm és nem is volt soha hormonzavar miatt,az orvos felírt nekem norculutot és clostilbegytet,ha ezeket beszedem,akkor a norculut meghozza a vérzést a clostybegyt pedig peteérést produkál...esetleg Ön megtudná mondani,hogy hányadik napon lehet így a peteérésem?Válaszát köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a peteérés témában

        Kedves Hölgyem!

        Sajnos nem lehet így megmondani. Ha babát szeretne, akkor azt javaslom, hogy Uh-al kövessék, hogy van-e peteérés, és akkor hátha nagyobb lesz a siker.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-02 14:22:04; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó