• Mitől lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        35 éves vagyok és 3 gyermekem van. Már régóta küszködtem hoszabb, erősebb és darabos vérzéssel. Novembertől az együttlétek alkalmával vérzésem is volt. Januárban megműtöttek laparoszkópás műtéttel, mert mindkét petefészkemben volt 5 és 6 cm-es ciszta. Márciusban sajnos a vérzésem 2,5 hétig tartott és a méhnyálkahártya vastagsága 13 mm volt, ezért egészségügyi kaparást végeztek. Áprilistól Provera 5 mg-os tablettát szedek (napi 1, és 20 napig majd 1 hét szünet). Azóta jóformán folyamatosan van sötét barnás, majdnem fekete vérzésem (nem sok), együttlétek alkalmával is mindig jelentkezik piros vérzés. A menstruációm kb 3-4 nap és alig van egy kevés, de az már rendes piros szinű.Nem tudom, hogy mit csináljak, mert még az utolsó adag (20 szem) tablettát kedden kell elkezdenem szedni, de félek hogy valami nincs rendben. Kérem segítsen, hogy mit csináljak. Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Szerintem menjen vissza orvosához a folyamatos vérezgetés miatt. Valószínű, hormonális rendellenességről van szó, amihez türelem kell, hogy helyreálljon, de a folyamatos vérvesztés nem jó ilyenkor.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-02 11:42:02; Megválaszolva: 2011. október 05., 06:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: