• PCOS?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő!

        Lányom 32 éves, tizenéves korában hormonzavart állapítottak meg nála, de kezelésre senki sem küldte. Magas, erős, de már hízik, fanszőrzete férfiasan köldökéig. Kisebbségi kompllexuma van, félek, sosem lesz családja így.

        Minden tünete a PCOS kórra utal, ami sokak szerint kezelhetetlen. Állítólag egy metformin nevű anyag segíthetne, de nem felírható, mert cukorbajra készült. Hová fordlhatnék,lenne-e segítség? Üdvözlettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrösödés témában

        Kedves Anyuka!

        Lányának bizony ideje lenne elmennie egy nőgyógyász endokrinológus szakrendelésre, ami nagyobb centrumokban, klinikákon megtalálható. Itt komplex kivizsgálás lesz, és a szükséges kezelést is megkapja majd.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-02 14:33:10; Megválaszolva: 2011. október 05., 06:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: