• Hüvelyfertőzésem van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        már többször is volt enyhe fehér hüvelyfolyásom,de nem zavaróan. Azonban a legutobbi menstruációm óta, két hete minden nap van, eléggé zavaró módon, folyik, időnként kis apró túros váladék is van. alhasi fájdalmam is van pár napja, égető,szúró érzést érzek, naponta sokszor kell pisilnem,szex közben intenzívebb a folyás.(óvszert használunk) Kérdésem az lenne, hogy milyen vény nélkül kapható gyógyszerrel tudnám kúrálni magam?

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!

        Valószínű a leírása alapján, hogy gombás hüvelyfertőzése van. A gyógyszertárban recept nélkül lehet kapni Canesten kombit, ami egy 3 napos kezelés. Ha nem múlnak el a tünetek ennyi idő alatt, akkor el kell menni egy vizsgálatra is.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-02 14:34:50; Megválaszolva: 2011. október 04., 15:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: