• Legyen-e műtét?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Ur/Nő Sajnos találtak nálam egy 3,5cm es petefészek cisztát 9 hónapja.Az orvosom szerint meg kellene műteni.Meg is van az időpont,de a főorvos Ur nem engedi a műtétet,mert nagyon kicsi.Viszont az ultrahangon látszi,hogy a ciszta belsejében van valami,ami 7mm es.Az orvosom most elküldött MRI vizsgálatra.Ön szerint lehet rosszindulatú elváltozás,ha a CA-125 eredményem negatív?Mennyire fontos a műtét?Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a petefészek cysta témában

        Kedves Kérdező!

        A Ca 125 nem százszázalékos eredmény.
        Ha negatív, az azért viszonylag jó, de az UH kép látása nélkül nem lehet korrekten felelni. Várják meg az MRI-t.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 21:44:03; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: