• Teherbeesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Orvos!

        Tudom, hogy mindenki türelmetlen ha a következő kérdés fel kell tegye:"mit tegyek, hogy 3 évnyi probálkozás után teherbe essek?". Talán még nyomasztobb e téma ha a válaszra vágyó pedagógus és csupán csak azért választotta ezt a pályát mert a legnagyobb öröme  ha a gyerekek közelében lehet és azok visszamosolyognak rá

        Nagyon nehéz, egyre nehezebb az oktatás mert ha a gyerekekre nézek azonnal eszembe jut: hogy nekem kell és már nagyon szomorú vagyok.

        Elhatároztam, hogy orvosi segítséget kérek, de még mielött ezt megtenném legalább 3 hónapig mérem reggelente a hőmérsékletem, hogy kiderüljön mikor van peteérésem.

        Épp most tartok a 3dik hónapnál sajnos nem valami jól mutat a grafikonom.

        Mellékelem azzal a kéréssel, hogy segítsen.

         

        Köszönettel,

        katica

        .

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Katica!

        A 3 év az már nagyon sok. Már egy éves sikertelen próbálkozás után is javasolt a meddőségi kivizsgálás, és bizony a hőgörbe ilyen nem is számít, hiszen hormonvizsgálat is lesz, de UH is, és szükség esetén bonyolultabb vizsgálatok is. Tehát alapos kivizsgálás fog kezdődni, addig, míg meg nem találják, hol a hiba.
        Egyébként a hőgörbe alapján akár peteérése is lehet, de ez a terhességhez nagyon kevés.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-31 00:09:07; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: