• Közti vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        5 éve szedem úgyanazt a gyógyszert amit a szülés előtt is szettem.Akkor semmi problémám nem volt vele,de most közti vérzésem van,mielőtt megjön feszül a mellem.Minden évben megyek rákszűrésre,de nem találtak semmit,azt monta az az orvosom ha nem zavar akkor nem ír fel másik gyógyszert.tri-regolt szedem.Mi lehet a bajom?

        WEBBeteg szakértő válasza a közti vérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nincs semmi baja, csak a fogamzásgátló alatt is lehet közti vérzés, (persze nélküle is). Ezért mondta orvosa, hogy ha zavarja, akkor másik gyógyszert is lehet felírni. Tehát aggodalomra nincs oka, inkább másik gyógyszert lehetne kérni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-27 12:26:36; Megválaszolva: 2011. október 04., 08:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: