• Hüvelyi folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nő...

        pár napja nagyon kellemetlen szagú (kb.mint a pápusztai),túrós folyást észleltem magamon.gondolom tanácsolni fogja hogy keressek fel személyesen szakorvost, de már nagyon szeretném tudni, hogy mitől lehet, és hogyan alakult ki?mást tünetet, viszketést nem észleltem, csak nagyon erős szagú...valami gombás fertőzés?1hónapja nem közösültem. viszont sokat járok termálfürdőbe,és naponta 3-4szer zuhanyzok, amiről szintén azt hallottam, hogy nem túl egészséges.néha érzem, hogy a vizeletem is erősebb színű és szagú, mint a megszokott. előre is köszönöm válaszát:)

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!

        Jól gondolta, bizony nőgyógyászati vizsgálatra lesz szüksége. Hiszen ahhoz, hogy megmondjuk hogyan alakult ki a fertőzés fontos lenne tudni, hogy mi (valószínű valamilyen baktérium a tünetek alapján) okozza, amit viszont a folyás vizsgálatával, esetleg kenetvétellel lehet megállapítani.

        A zuhanyzással semmi baj, ha többszöri hüvelyöblítést végezne, akkor az már nagyobb gond lenne, vagy a túl sok intim szappan, stb. használata.

        Az orvosnál elmítse meg a vizelési panaszokat is mindenképpen.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-27 12:21:40; Megválaszolva: 2011. október 04., 06:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: