• Fogamzásgátló abbahagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő?

        21 éves vagyok, két évig szedtem folyamatosan a lindynette 20 nevű fogamzásgátlót, de most februárban abbahagytam. A menstruációm májusban 1 hetet késett, és azóta nem jelentkezett ismét ( most már 4 hete késik). Elvégeztem a terhességi tesztet az negatív.

        A kérdésem az, hogy az ilyen mértékű menstruáció kimaradás mennyire normális? Mikor forduljak orvoshoz? Mennyire kell aggódnom emiatt?

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Aggódni semmi esetre sem kell, mert a gyógyszer hatása is lehet. Ha most sem jön a meg a vérzés, érdemes elmenni egy vizsgálatra, hogy ellenőrizzék nincs-e esetleg egy petefészek-cisztája, ami nagyon gyakori betegség.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-26 14:59:20; Megválaszolva: 2011. október 04., 06:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó