• Hüvelygomba ellen vény nélkül

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktornő/úr!

        egy ideje a párom vagy én valószínűleg valamiféle fertőzést kaphattunk el, mert mindkettőnknél gombára utaló tünetek jelentkeznek. a kérdésem az lenne, hogy feltétlenül el kell-e mennünk orvoshoz a problémával vagy elegendők vény nélkül kapható szerek használata? ha orvoshoz fordulunk mindketten menjünk el vagy elegendő az egyikünknek? mert olvastam már itt a válaszok között, hogy ha pl én elmegyek nőgyógyászhoz, az írhat fel olyan gyógyszert, ami a párom részére is megfelelő. olvastam azt is, hogy többeknek visszatérő problémája a hüvelygomba. lehetnek ennek valamilyen hosszút távú komoly következményei? köszönettel: xy

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel mindkettőjüknek panasza van, szerintem Ön menjen el nőgyógyászhoz, mert a folyás jellegéből biztosan meg tudják ítélni, milyen fertőzésről van szó, és kérhet az orvotól kezelést a párjának is. Így biztosan a megfelelő kezelést fogják kapni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-25 19:39:52; Megválaszolva: 2011. október 03., 14:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: