• Nagyon aggódom!!!!!!!!!!!!!!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves dr Nő!!

        29éves vagyok. 8évig szedtem tri regolt, de már több mint egy éve abbahagytam.  Április 9 én voltam nőgyógyásznál rákszűrésen, minden eredményem jó volt. Mondtam a dokinak,hogy mostanában van valami a mesesemmel, mert mostanában 2 havonta jelentkezik. Azt mondta,hogy sok nő van így, nem probléma ne aggódjak. Most normális mensesem legutóbb március29-én volt, tehát áprilisban nem jött meg, és most májusban 20-án jött meg, de nagyon kevés és barnás színű. A hasam úgyanúgy tompán fáj, mint mikor normálisan megjött. Ez egyáltalán menses??? Menjek-e vissza a dokihoz? Vagy mi tévő legyek? Az idén még nem szeretnék babát, majd csak jövőre szeretnék teherbe esni. Ha most elmegyek a dokihoz mit tud velem kezdeni????  Lehet,hogy peteérésem sincs. Dr Nő mit javasol??? Félek,hogy valami komoly bajom lehet. 

                                        Köszönettel Kriszta

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kriszta!

        Menjen vissza nőgyógyászhoz, mert ultrahang vizsgálat is kellene.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-25 17:01:16; Megválaszolva: 2011. október 03., 14:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: