• Teherbeesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        Azt szeretném kérdezni,hogy vérvételre kell mennem hormonvizsgálat minden! Viszont nemtudom ,hogy a ha megjön a menszeszem melyik nap kell mennem,2. vagy talán 3. napot mondott az orvos? És már ha a 3. napon elmúlik??? Annyira ideges vagyok az orvosnál,hogy egyszerűen vagy nem figyeltem,vagy nemtudom....Máár 1 éve nem esek teherbe,mert a jobb petefészkemben ciszta van,ami mindig elmúlik,és mindig visszajön.Azt mondta az orvos,hogy ettől teherbe lehet esni.Viszont azt is elfelejtettem mondani az orvosnak,hogy elég gyakran volt hüvelyi fertőzésem,többször visszatért /Canestentől elmúlt,ezért nem mentem orvoshoz/,de most kb 6 hete nincs semmi gond.Ez befolyásolja a teherbe esést? Nagyon szépen köszönöm a válaszát. A.Ágnes

        WEBBeteg szakértő válasza a hormonvizsgálat témában

        Kedves Ágnes!

        A visszatérő fertőzéseket érdemes megemlíteni, hogy orvosa is tudjon erről. A hormonvizsgálat a ciklus 3. napján történik, tehát a menses kezdetétől számítva a 3. napon, az nem baj, akkor már nincs menses. Ha pont hétvégére esne a vérzés, akkor vagy a 2. vagy a 4, napon kell vérvételre mennie.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-24 01:04:56; Megválaszolva: 2011. október 03., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: