• Nőgyógyászati betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelelt Doktor Úr/Nő!

        Az lenne a problémám,hogy a szeméremtest környékén ég, csíp és érintésre is fájdalmas.Szeretkezés után gyakran előfordul,hogy hámsérülések keletkeznek a gát és a csikló környékén.Nehezen gyógyul,gyakran vérzik is.Ez a problémám 2 hónapja tart kb.Próbáltam Canestenes kezelést kétszer,illetve használtam teafa olajos ecsetelész is mások ajánlására.Sajnos a próblémámat ez sem oldotta meg.Kóros hüvelyfolyás,illetve bűzös váladékozásom nincs.Állandó jelleggel használok Colpo Clener-t.Nőgyógyászhoz nem fordultam,mert egy kicsit szégyellem,mert szakmabeli vagyok.Viszont a saját öngyógyításom nem használ.Segítség,úgy érzem,hogy valami nincs renben.Előre is köszönöm a segítséget.Linda

        WEBBeteg szakértő válasza a szeméremtest témában

        Kedves Linda!

        Pedig bizony el kell mennie nőgyógyászhoz. Ha szakmabeli, akkor tudja, hogy semmilyen betegséget nem kell szégyellnie, hiszen előfordul ez mindenkivel. Valószínű, hogy fertőzésről van, és szerintem átmenetileg az irrigálást haggya el, mert néha okozhat irritációt. A készüléket egyébként időnként fertőtleníteni is kell, pl. Domestossal, ha eddig ezt nem tette meg, akkor lehet, hogy ez a baj. Emellett amit még megtehet, hogy Gynoflort, vagy Floragynt használ, amiben lactobaccillusok vannak, ez sokat segíthet.

        De a vizsgálatot nem lehet kihagynia. Higgye el, hogy a bizalom a legfontosabb, és sokkal jobban érzi majd magát, ha túlesett rajta.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-21 21:56:01; Megválaszolva: 2011. október 03., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: