• Tudna tanácsot adni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy ideje fájdalmas a közösülés a vőlegényemmel,de csak az aktus elején. Szúró fájdalmat érzek. A barnás folyáson kívül nincs más tünetem, de állítólag az is csak a fogamzásgátlótól van. Nem tudom mitől lehet. Tudna nekem tanácsot adni? Előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas szex témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel panasz is van, azért mégis ki kellene vizsgálni a folyást is. Lehet, hogy egy fertőzése van, ami a méhszájon gyulladást okoz, ami a barnás folyást okozhatja, és ez a fájdalmat is megmagyarázná.

        A fogamzásgátló szedésének első 3 hónapja alatt előfordulhat pecsételő vérzés, de ez nem jár az együttlétek alatt fájdalommal.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-21 21:42:36; Megválaszolva: 2011. október 03., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: