• Mit csináljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az lenne a kérdésem,hogy mit csináljak? megvan a menstruációm,2napja elkezdtem szedni a fogamzásgátlót!az van a papírra írva h első nap hat!Barátommal szeretkeztünk annak ellenére hogy megvan,de használtunk óvszert,amely kiszakadt!és ezt csak a végén vettük észre!kérdésem,lehet az hogy egy fogamzásgátló első nap hat?ha nem akkor mit csináljak?? Válaszát előre is köszönöm! Diána

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Diána!

        Én a két hetes várakozási időben hiszek, annyit szeritnem várjanak a védekezés nélküli együttléttel. Nem valószínű a terhesség, ne aggdójon, de a menses alatti együttlét több fertőzést okozhat, mert a méhszáj nyitottabb ilyenkor, erre oda kell figyelni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-20 23:16:52; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: