• Menstruációs zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr úr/nő

        Menstruációm renszertelensége miatt Provera tablettát írtak fel nekem.De  molekuláris genetikai leletem FV leiden 2 allél pozitív:heterozigóta,ezért semmilyen hormon tartalmú gyógyszer nem ajánlott.Viszont ennek a gyógyszernek a  trombus,férfias szőrnövekedés ..stb a  lehetséges mellákhatása.Ezek kialakulása milyen gyakorisággal fordulhat elő?Ajánlott-e nekem ilyen gyógyszert szedni vagy esetleg más gyógyszer jobb lenne -e?Vagy más kezelés?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Menzesz zavaros!

        Igen, én sem javaslom a Provera szedést, de persze lehet mást is szednie. Fogamzásgátló tényleg nem igazán javasolt. A lényeg, hogy azért van megoldás. Én írok róla.

        Mirena

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-25 16:56:02; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: