• Felfázás vagy műtéti mellékhatás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Kedden sajnos terhesség-megszakításom volt,és azóta folyton vizelési ingerem van. 20 percenként járok wc-re,nem tudok aludni,sehova nem tudok menni sem. Csípés nincs,csak néha érzek szúró érzést,járás közben,üléskor viszont kellemetlen szúrást érzek. Azt szeretném kérdezni,hogy ez lehet esetleg a műtét mellékhatása,vagy szerencsétlen véletlen,hogy pont a műtét óta vannak a panaszaim? Orvoshoz visszamenjek,vagy urológust keressek fel? Válaszát előre is nagyon köszönöm! Olga

        WEBBeteg szakértő válasza a vizelési inger témában

        Kedves Hölgyem!

        A kérdése eldöntése érdekében orvoshoz kell fordulnia, ahol egy vizeletvizsgálattal kiderül majd, hogy van-e húgyúti fertőzése, amit kezelni kell.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-18 23:13:11; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: